egbers-optiek-varsseveld-hoofd-brillen-brillen

Eigentijdse brillen voor ieders wens en budget

Kleurrijk, opvallend, minimalistisch of juist elegant: Egbers heeft voor iedereen een passende bril voorhanden. Wij spelen in op de laatste modetrends van het seizoen, maar hebben ook echte tijdloze klassiekers in ons assortiment. Bij het samenstellen van de collectie hechten wij veel waarde aan een oogstrelend design, superieure pasvorm en een kwaliteit waar je U tegen zegt. Daarbij houden wij rekening met ieders portemonnee. Het vinden van de perfecte bril voor u is onze absolute missie!

Een bril moet niet alleen lekker zitten, maar ook passen bij uw persoonlijkheid. Daarom hebben wij monturen van uiteenlopende merken. Gaat u voor het stijlvolle Italiaanse design van Blackfin of zijn de innovatieve, karakteristieke brillen van J.F. Rey meer uw 'ding'? Onze opticien helpt graag bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard zorgen wij ook voor kwalitatieve brillenglazen met de juiste coatings om het montuur compleet te maken.

Laat u inspireren in de sfeervolle ambiance van Egbers Optiek, Optometrie & Hoortoestellen in Varsseveld. Onze veelomvattende collectie brillen ligt voor u klaar om gepast te worden!

Neem contact opEen greep uit onze collectie


Top