egbers-optiek-varsseveld-hoofd-lenzen-lenzen

Uw specialist in contactlenzen

Genieten van een optimale vrijheid tijdens het sporten of vindt u een bril gewoonweg niet bij u passen? Kies dan voor contactlenzen. Harde of zachte lenzen, unifocaal of multifocaal: de contactlensspecialist van Egbers in Varsseveld adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij werken met kwalitatief hoogstaande merken, waardoor u verzekerd bent van een perfecte pasvorm en ultiem draagcomfort.

Maatwerk en een professionele zorg staan bij Egbers centraal. Afhankelijk van uw wensen en oogafwijking adviseren wij altijd de contactlens die bij u past. Van de eerste oogmeting tot de nazorg: wij begeleiden het gehele traject. Voldoen de lenzen na aanschaf toch niet aan uw wensen? Geen probleem, we helpen u graag met het vinden van de beste kijkoplossing voor uw ogen. Onze opticien is pas tevreden als u dat ook bent!

Egbers Optiek, Optometrie & Hoortoestellen in Varsseveld heeft alle soorten contactlenzen in huis. Wilt u een oogmeting laten uitvoeren of wenst u een vrijblijvend advies? Maak dan gerust een afspraak.

Afspraak makenTop