egbers-optiek-varsseveld-horen-hoortoestellen-hoofd

Altijd het juiste hoortoestel voor uw gehoorprobleem

Niets is vervelender dan het niet kunnen volgen van gesprekken, een theatervoorstelling of een programma op tv. Gelukkig zijn er voor veel gehoorproblemen verfijnde, digitale hulpmiddelen. Hoortoestellen zijn niet langer ontsierend en vallen nauwelijks nog op. Egbers in Varsseveld heeft veel kennis en ervaring in het oplossen van gehoorproblemen bij zowel volwassenen als kinderen. Wij zijn een StAr-gecertificeerd audicien waardoor u kunt rekenen op een deskundig advies en professionele aanpak.

Uitstekende kennis en goede zorg

Naast Hugo Egbers, is ook Adri Dissel werkzaam als audicien. Zij beschikt over veel medische kennis, mede omdat ze veel audiometrie heeft gedaan bij oorartsen in het ziekenhuis. Dankzij de ideale mix van een breed assortiment, uitstekende zorg en kennis kan Egbers u optimaal helpen bij uw gehoorproblemen.

Welk hoortoestel past bij u?

Egbers is niet gebonden aan merken, wat een onafhankelijk advies ten goede komt. In principe heeft u de keuze uit een hoortoestel dat in het oor of achter het oor gedragen wordt. Zeker toestellen die in het oor geplaatst worden, vergen extra aandacht. Egbers heeft hier veel ervaring in. Welk hoortoestel u ook kiest, u kunt bij ons rekenen op een goede begeleiding en nazorg.

Extra aandacht voor kinderen

Ook voor de allerkleinsten heeft Egbers de juiste hooroplossing. Of het nu gaat om geluidsbescherming of aangeboren gehoorafwijkingen.

Neem contact op


Egbers hanteert een helder stappenplan voor een op maat gesneden oplossing

1. Eerste bezoek

De eerste stap is het in kaart brengen van het gehoorprobleem en uw wensen. We geven een vrijblijvend advies en bespreken de technische mogelijkheden, kosten en het onderhoud. Vervolgens maken we samen behandelplan. Dit bezoek neemt een uur in beslag en is gratis. Indien gewenst, kunt u een proef met hoortoestellen beginnen.

2. Tweede bezoek

De gekozen hoortoestellen worden eventueel aangepast en afgestemd op uw eisen. Daarnaast vertellen we u meer over de werking en het gebruik. Ook ontvangt u een overzicht met daarop het type en de prijs van het toestel.

3. Derde bezoek

Na een paar weken controleren wij of de hoortoestellen aan uw verwachtingen voldoen. Hierbij komt alles aan bod: onderhoud, pasvorm, bediening, toestelkeuze en de afstelling van het toestel.

4. Laatste bezoek

U bevestigt uw definitieve keuze en schaft uw hoortoestel(len) en eventuele accessoires aan.


Neem contact op

Wilt u meer informatie over hoortoestellen of een afspraak maken met onze audicien? Kom dan langs bij Egbers in Varsseveld of neem contact met ons op.

Afspraak maken


Een greep uit onze hoortoestellen merken


Top