egbers-optiek-varsseveld-horen-service-hoofd

Optimale nazorg en service bij Egbers in Varsseveld

De aanschaf, het gebruik en het vernieuwen van uw hoortoestel is een continu proces. U kunt bij Egbers in Varsseveld uitgaan van een persoonlijke service en optimale nazorg. Zo vragen we een jaar na aanschaf van een hoortoestel naar uw ervaring en stellen we deze indien nodig bij. Alleen het beste is goed genoeg voor uw oren!

Inruil toestel

De vergoeding van de zorgverzekeraars is gebaseerd op een periode van vijf jaar. Als één van de weinigen biedt Egbers de mogelijkheid om uw toestel binnen een half jaar in te ruilen. Zo profiteert u van de nieuwste technieken of een toestel dat beter bij u past.


Uitproberen zonder risico

De periode van de eerste kennismaking tot definitieve aanschaf neemt ongeveer zes weken in beslag. Ook daarna kunt u uitgaan van een laagdrempelige en professionele hoorzorg van Egbers. U zit bij ons niet vast aan uw eerste keuze, uw wensen kunnen immers veranderen!

Wilt u meer informatie over hoortoestellen, onze professionele aanpak of een afspraak maken met onze gediplomeerde audicien? Kom dan langs bij Egbers in Varsseveld of neem gerust contact met ons op.

Neem contact op


Top