egbers-optiek-varsseveld-hoofd-oogzorg

Uw optometrist in Varsseveld

Optometrist Hugo Egbers en zijn team staan voor u klaar om u de beste oogzorg in de regio te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in uitgebreide oogcontroles en oogdrukmetingen. Bovendien zijn onze medewerkers medisch goed onderlegd. Egbers beschikt over de meest geavanceerde apparatuur om uw ogen nauwkeurig te controleren. Mocht er een oogafwijking of -ziekte geconstateerd worden, dan bespreken we het behandelplan of verwijzen u door naar de oogarts in het ziekenhuis.

Komen er in de familie oogziektes voor of heeft u klachten als dubbelzien, wazig zien, het zien van lichtflitsen of zwarte vlekken? Maak dan een afspraak met onze optometrist voor het laten doen van een professioneel oogonderzoek. Oogafwijkingen of -ziektes worden zo tijdig ontdekt.

Heeft u al een bril op sterkte of contactlenzen? Ook dan is regelmatige controle raadzaam. Hierdoor kunt u uw gezichtsvermogen te allen tijde 100% benutten en is een optimaal kijkcomfort gegarandeerd.

Bij een oogmeting nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u. Maak daarom vooraf een afspraak wanneer het u uitkomt. Graag tot ziens bij Egbers Optiek, Optometrie & Hoortoestellen in Varsseveld.

Afspraak maken

Bekijk ook de onderstaande interessante video!
Top